جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

سکوت سوال‌برانگیز و بلاتکلیفی فوتسالی‌ها| سستی در معرفی سرمربی تیم زنان

  • کد خبر: ۷۴۱۲۴
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
سکوت سوال‌برانگیز و بلاتکلیفی فوتسالی‌ها| سستی در معرفی سرمربی تیم زنان
فدراسیون فوتبال در معرفی کادر فنی تیم‌ملی فوتسال زنان سستی می‌کند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ در روز‌هایی که فوتسال مردان روز‌های خوشی را پشت سر می‌گذارد و تکلیف تیم‌ملی و اردو‌ها و فصل جدید لیگ‌برتر آن‌ها مشخص شده است، وضعیت تیم‌ملی فوتسال زنان همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و گویا طلسم سه‌ساله قرار نیست شکسته شود.

۲ روز پیش نشست هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در مرکز ملی فوتبال برگزار شد و در آن مسائل زیادی بررسی شد و چهره‌هایی نیز در کمیته‌ها و تیم‌های ملی مردان منصوب شدند، اما هیچ صحبتی درباره انتخاب کادر فنی تیم‌ملی فوتسال زنان صورت نگرفت. روز گذشته هم قرعه‌کشی لیگ‌برتر فوتسال مردان برگزار شد تا بازهم به لطف فدراسیون، مردان چندین گام جلوتر باشند.


تیم‌ملی فوتسال اسفند ۱۴۰۰، یعنی حدود ۸ ماه دیگر مسابقات داخل سالن آسیا را در پیش دارد و شهریور ۱۴۰۱ نیز باید راهی جام‌ملت‌های آسیا شود. در حالت خوش‌بینانه مهر لیگ‌برتر آغاز می‌شود و اسفند نیز پایان می‌پذیرد. در این بین هیچ زمان مفیدی برای تمرین تیم‌ملی وجود نخواهد داشت. دختران ملی‌پوش ایران از زمانی که در اردیبهشت ۱۳۹۷ دومین جام قهرمانی آسیا را به خانه آوردند، رها شده‌اند و اقدامی جدی در راستای حفظ آمادگی آن‌ها، پشتوانه‌سازی و برنامه‌ریزی برای حضور قدرتمند در میادین جهانی صورت نگرفته است. فقط اقدامات و اردو‌هایی مقطعی، کوتاه و بی‌تأثیر انجام شد تا شاهدی بر بی‌برنامگی مسئولان باشد.


نگاهی به آمار‌های عجیب تیم‌های ملی مردان و زنان

۴۰ روز پیش بود که لیگ‌برتر فوتسال بانوان به پایان رسید و قهرمان لیگ مشخص شد و حالا بازیکنان هم دوره استراحت و ریکاوری خود را پشت سر گذاشته‌اند. از سوی دیگر لیگ‌برتر فوتسال مردان ۳۱ اردیبهشت پایان یافت و حدود ۵۰ روز از بسته‌شدن پرونده فصل گذشته این لیگ می‌گذرد، اما وضعیت فوتسال بانوان و آقایان زمین تا آسمان فرق دارد.


براساس قرعه‌کشی روز گذشته، لیگ مردان از ۱۴مرداد آغاز می‌شود و پس از برگزاری ۴ هفته، بازی‌ها به‌دلیل حضور تیم‌ملی فوتسال در جام‌جهانی تعطیل خواهد شد. جام‌جهانی لیتوانی ۲۰۲۱ اواخر شهریور برگزار می‌شود. از سوی دیگر تیم‌ملی مردان از بهمن ۱۳۹۹ اردو‌های خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۷ اردو را پشت سر گذاشته و قرار است این اردو‌ها ادامه داشته باشد. تقریبا از زمان شروع اردو‌های تیم‌ملی تا زمان اعزام حدود ۸ ماه فاصله بوده است. همچنین قرار است یک‌هفته پس از بازگشت تیم‌ملی از جام‌جهانی، لیگ‌برتر ادامه پیدا کند. سازمان لیگ فوتسال پیش‌بینی می‌کند این فصل از مسابقات در اوایل اسفند امسال به پایان برسد.


حالا در مقایسه‌ای ساده می‌توان به این آمار رسید که تا شروع مسابقات داخل سالن بانوان از الان تا اسفند ۸ ماه زمان باقی مانده است، اما فرقی که بین بانوان و آقایان وجود دارد، این است که هنوز خبری از انتخاب سرمربی و کادرفنی نیست، چه برسد به شروع اردو‌های تمرینی تیم‌ملی! باید منتظر بود و دید نایب‌رئیس جدید بانوان در یک هفته آینده تصمیمی جدی برای حوزه مدیریتش خواهد گرفت یا خیر. زیرا هر روز تأخیر در تصمیم‌گیری، فوتسال پرافتخار ایران در آسیا را ضعیف‌تر خواهد کرد.


چالش گذر زمان پیش روی بانوان

زمان پیش رو تا مسابقات داخل سالن برای تیمی که مدت زیادی در اردو بوده است، کافی به نظر می‌رسد، اما برای تیم ایران که ۳ سال جز زمان‌هایی کوتاه تعطیل بوده، فرصت کمی است. ضمن اینکه کادر فنی جدید باید به اندازه کافی فرصت داشته باشد تا با واردکردن بازیکنان جدید به ترکیب تیم و ارزیابی دقیق آن‌ها میانگین سنی تیم را پایین‌تر بیاورد. زیرا موضوع جوان‌گرایی سال‌هاست مطرح شده، اما هنوز برنامه درستی برای آن پیاده نشده است. در این میان سرمربی بی‌گمان با مشکل آغاز لیگ‌برتر نیز روبه‌رو خواهد شد و به‌راحتی نمی‌تواند ملی‌پوشان را در اختیار داشته باشد.


مسابقات قهرمانی آسیا هم شهریور۱۴۰۱ برگزار می‌شود و حدود ۱۴ماه زمان برای آماده‌سازی و کسب سومین جام وجود دارد. این زمان هم برای تکرار قهرمانی زیاد نیست. زیرا اردو‌ها با چندین تعطیلی روبه‌رو خواهد شد. از طرفی ایران در مسابقات سال ۱۳۹۷ رقیب سرسختی، چون ژاپن داشت که هرگونه سستی در روند آماده‌سازی تیم باعث می‌شود قهرمانی از دست ایران خارج شود.


حل مسئله سرمربی

چندی پیش شهره موسوی، نایب‌رئیس زنان فدراسیون، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که می‌توان از ظرفیت مربیانی، چون شهرزاد مظفر هم که در خارج از کشور هستند، برای تیم‌ملی استفاده کرد. اتفاقا با مظفر که حدود ۳ سال است به کویت نقل مکان کرده است، تماس گرفت، اما گویا این تماس فقط برای احوال‌پرسی بوده است. زیرا مظفر، سرمربی سابق تیم‌ملی، گفت: تماس او با من جنبه مذاکره نداشت. زیرا من یک‌سال دیگر با تیم‌ملی کویت قرارداد دارم. اوضاع کرونایی همه‌چیز را به‌هم ریخته است، اما کویتی‌ها همیشه پشتیبان و حامی من بوده‌اند و حرفه‌ای نیست که بخواهم رفیق نیمه‌راه شوم و قراردادم را در میانه راه به پایان برسانم. من این نکات را خدمت موسوی عرض کردم. البته مایه خوش‌حالی‌ام بود که ایشان جویای احوال من در خارج از ایران شدند.


با این حال احتمال می‌رود شهناز یاری بهترین گزینه ممکن برای هدایت تیم‌ملی باشد؛ کسی که به‌اندازه چند اردو در کنار تیم‌ملی بود، اما به‌دلیل تعطیلی‌ها و قرنطینه‌ها از آن فراتر نرفت و درنهایت به لیگ‌برتر بازگشت و تیم‌داری کرد. کاری که او امسال با سایپا انجام داد، شبیه به معجزه بود. زیرا با لشکری از مصدومان و با دست خالی توانست به فینال لیگ برسد. در صورت ماندگاری یاری در تیم‌ملی احتمالا بازهم فاطمه شریف، مربی مشهدی، به‌عنوان کمک در کنار او حضور داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->